Hvor Lang Tid Varer Roskilde Festival?

Hvor Lang Tid Varer Roskilde Festival?

26/11/2020   

billede fra: Pixabay

Roskilde Festival varer i otte dage. I 2021 varer Roskilde Festival fra den lørdag den 26. juni til og med lørdag den 3. juli - begge dage inklusiv. 

Festivalpladsen åbner dog først den 30. juni. Det betyder, at det kun er campingområdet, der er åben fra lørdag den 26. juni og frem til onsdag den 30. juni kl. 17:00.

Hvornår kommer til Roskilde Festival?

Ved køb af en partoutbillet har du også adgang til campingpladsen. Det benytter mange til at tage afsted til festivallen og varme op med et par dages sjov på campingpladsen, inden musikken for alvor begynder.

På campingpladsen er der mulighed for en lang række forskellige overnatnings- og indkvarteringsmuligheder.

Det ses hvert år, at folk står i kø og venter på, at campingpladsen bliver åbnet til Roskilde Festival. Det er nærmest blevet en tradition, at "hegnet skal væltes", så festivallen for alvor kan skydes i gang.

Den nok største årsag til at folk allerede kommer til Roskilde Festival flere dage før, at musikken begynder, er, at det simpelthen er eneste chance for at få en god plads på campingpladsen.

Kommer man først på selve åbningsdagen, så får man de pladser på campingpladsen, som ingen andre vil have. Det betyder dårlig placering i forhold til stort set alt.

Så folk møder stort set altid op på selve dagen for åbningen af campingpladsen, når der er Roskilde Festival.

OBS: dette blogindlæg er bragt i samarbejde med avXperten. Hvor du bestiller et stort sortiment med Boya Mikrofoner. Derfor er dette blogindlæg markeret.