Hvor Langt Er Der Fra Roskilde Til København?

Hvor Langt Er Der Fra Roskilde Til København?

10/05/2021   

billede fra: Pixabay, DariuszSankowski

Skal du fra Roskilde til København i bil, er der tre ruter, du kan vælge mellem afhængigt af, hvor meget tid du har at give af.

Via rute 21

Denne vej er mere eller mindre ligeud. Du kører af vej nr. 21, som fortsætter hele vejen ind til København. Denne rute er 34,8 km.

Via rute 21 og rute 16

Hvis du gerne vil komme ind til København af en rute, kan du vælge at dreje fra rute 21, omkring Høje Taastrup, og køre ad rute 16. Så kommer du ind af nordsiden til København. Denne rute tager 37 min. og er 40 km.

Via E20

Vil du gerne slippe for de små veje og køre på motorvejen, kan du vælge at køre af rute 217, som ender på E20. På denne rute får du også lov til at se lidt vand og til sidst ender du samme sted som på den første rute ind mod København. Denne rute varer hele 42 min. og er 41,9 km.

Tog

Har du ikke en bil, kan du selvfølgelig også tage toget. Toget fra Roskilde til København tager 28 min og kører hvert kvarter.

Cykel

Vil du hellere tage cyklen og få lidt motion, kan du også cykle til København på 1 t. og 42 min. Du kører mere eller mindre ligeud hele vejen. Ruten er 31,2 km.

Teksten på netop denne artikel er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Så kig eventuelt på marguerit hos Perlen Odense. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i teksten på netop denne artikel.