Hvad Spiser Man På Roskilde Festival?

Hvad Spiser Man På Roskilde Festival?

08/02/2023   

billede fra: Pixabay, Pexels

Egentlig kommer ovenstående spørgsmål lidt an på, hvor mange penge du har til rådighed og om hvor mange penge du selv er villig til at bruge på stedet.

Mulighederne for at købe forskellig mad på Roskilde Festival er store og der er også mange forskellige slags, du kan vælge imellem.

Jeg tænker dog ikke, at når du ligger med tømmermænd på 4.dagen, at det ligefrem er salat, vand og knækbrød, du har på din indre menu. det ved Festivalen heldigvis godt og derfor er det alt indenfor burger, pizza, pasta, pita, wraps og så videre. Her er der selvfølgelig også de mere sunde varianter, men prisen er også derefter. Og det kan dælme også blive dyrt, hvis du skal leve af mad fra boderne på pladsen i en hel uge.

Dette har de unge mennesker især også luret, så der kommer bestemt proviant med hjemmefra også.

Det er gerne rugbrød, knækbrød og ting på dåse, der kommer med i tasken. Hvad jeg ikke selv har set af tun, makrel og leverpostej, som er blevet hældt ned på særligt nogle af de sidste dage, fordi man heller ikke gider slæbe det med hjem igen.

Selvfølgelig er frugt også en god ide, fordi det også er noget, der kan holde sig længe, uden at skulle være på køl.

Skiltet øverst viser, at teksten på netop denne artikel var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af livets træ armbånd, eller utallige andre gode varer. Herfra siger vi tusind tak.